sábado, 19 de noviembre de 2011

Oscar Sans, pediatra, neurofisiólogo y experto en sueño. No se pierdan su charla

En estos momentos, en la web del Hospital, pueden seguir la charla del Dr. Oscar Sans, formado en el centro de EEUU más importante dedicado al estudio del sueño en el niño.

Ahora, por suerte, esta con nosotros y le podemos consultar todas nuestras dudas. En esta charla nos habla del sueño en el niño con una claridad meridiana. No se la pierdan. 

3 comentarios:

ju dijo...

Molt bona la xerrada. Tinc un nen de dos anys i mig que encara es desperta cada nit, 2 , 3 4 cops...i jo vaig morta de son. Espero haver trobat el problema.

carme dijo...

Felicitats al dr Òscar Sans per la seva feina. Jo només en puc dir coses bones. La nostre filla amb 18 mesos es despertava més de 6 i 7 vegades cada nit...la situació era insostenible! Tots agotats, sense saber què fer, sentiments de culpa, sensació de que alguna cosa feiem malament...consells mèdics de que la nena tenia 'vici' i que la deixéssim plorar...

Res, el 'mal vici' va desaparèixer al extirpar-li amigdales i carnots. El doctor Santi ens va dirigir al dr Sans i al dr Wienberg, otorrino especialista en nens i grandíssim profesional, i la nostra pesadilla va acabar.

D'aquesta terrible experiència només em queda que agraïr al dr Sans la professionalitat i rapidesa amb que va detectar el problema i va proposar la solució i al dr Wienberg que va proposar solució i va 'executar-la'. Queda també el meu desig de que els pediatres es consciencïin de que hi ha molts SAOS sense detectar, que molts nens no es desperten per vici...i que jo, en el meu cas, hagués patit menys amb 2 úniques preguntes: 'Ronca la nena? ' , 'es mou molt mentre dorm'???


Una abraçada al drSanti i gràcies per dirigir-nos a tan bons profesionals!

Bona nit!

Dr. Santi dijo...

Moltes gràcies. els dos especialistes son molt bons